top of page

Capaciteitsproblemen en inhoud website

Door de beperkingen van de mogelijkheden om video's, bestanden en plaatjes te publiceren zijn nog maar enkele artikelen beschikbaar zonder de bijgaande illustraties en verduidelijkingen. We hebben onze bibliotheek moeten "opschonen".


Een belangrijke beslissing is ook, dat we geen aandacht meer zullen schenken aan de clowneske vertoningen die ons worden voorgeschoteld, als zaten we in een schouwburg.


Iedere hint naar deze absurd aandoende actualiteit maakt van het meest onnozele kletspraatje een nieuwsfeit.


Je hoeft maar een klein zaadje te planten en de mensheid creëert zelf de illusie als gevolg daarvan. De mens kent zijn eigen scheppingskracht niet en denkt dat iemand anders verantwoordelijk is.


Het maakt daarbij niets uit of we hebben te maken met de kwaadaardige machine of de goedbedoelde oppositie. Alle krachten werken mee aan het groot maken van iets wat er niet is.


Daar moeten we mee stoppen. We hebben wel genoeg geanalyseerd. Iedereen heeft de keus,


Of we blijven eindeloos in cirkeltjes meedraaien, of we stappen eruit en doorbreken die repeterende leugenconstructie.


Eén seconde aandacht aan iets bevestigt het bestaan van datzelfde iets.


Die ene seconde kun je beter aan jezelf besteden.


De Nieuwe Wereld is er daarom al. Het maakt niet uit hoe je hem noemt. Een massa mensen blijft steken in de oude wereld en haar jachtige bestaan in een loodzware 3D-omgeving. Ook die wereld zal een opwaardering krijgen, waarbij de allesvernietigende polarisatie uiteindelijk verdwijnt, omdat het simpelweg geen stand kan houden door de verhoging van de frequenties van Moeder Aarde. Het is de wereld van Nesara/Gesara, de kwijtschelding van schulden en de creatie van overvloed. De wereld van vrije energie, Medbeds, vrede en vrijheid. Er zal kolossaal worden opgeruimd en er zal opnieuw met een schone lei worden begonnen. Het "weer" is kunstmatig en zo ook de seizoenen, aan alles komt een eind. Die oude wereld zal opeens vijf keer zo groot zijn, we weten immers niet wat we niet weten. Zo zijn we geprogrammeerd. We vallen elkaar nergens meer mee lastig.


Verbeeldingskracht is een machtig wapen. Vrijheid krijgen we van niemand, die hebben we al toen we werden geboren. Het woord "moeten" is uit het woordenboek geschrapt. Alleen de wetten van het Universum zijn geldig. Wat gij niet wilt dat u geschiedt..... Wetten die de allerhoogste garanties geven voor ieders vrijheid en welbevinden. Daarvoor zijn we hier, niet om te dienen, dat is ons alleen maar wijsgemaakt.


Die wetten gelden ook als er nóg verder zal worden opgewaardeerd. Want dat komt, het ligt aan onszelf. Verbeelding is daadkracht. Het is de dimensie van de ultieme vrije wil en non-interventie. Waarschijnlijk de dimensie waarin onze voorouders verkeerden, voordat alles werd geïnfecteerd door een kunstmatige intelligentie op een kansloze jacht naar de ruimte tussen de atomen.


Die ruimte, dat zijn wij. Mensen allemaal afkomstig van dezelfde bron. Allemaal Kinderen van Noach - symbolisch gesproken.


Het leven is een leertraject, ondervinding het hoogste goed.378 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page