top of page

De georganiseerde misdaad loopt rond in witte jassen

"Vaccinatie is geen ziektepreventie. Het is een bijzonder gemene vorm van georganiseerde misdaad, omdat het de beschermende instincten van ouders manipuleert om hen zover te krijgen dat ze hun kind laten vergiftigen voor winst onder het mom van ziektepreventie."


Wijlen Erwin Alber - oprichter van Vaccination Information Network (VINE)
Ziektepreventie is een methode om een kwaal te verbergen achter allerlei andere kwalen.


Beschermen tegen ziekte door middel van het inspuiten van kinderen met zware metalen, (synthetisch) slangengif, grafeen-oxide, nano-bots, foetaal residu, apenniertjes en (synthetische) parasieten. Geweldig. je huisarts weet van toeten noch blazen, omdat hij tijdens zijn 12-jarige studie een halve dag over vaccineren is voorgelicht door een producent/colporteur. Je huisarts stelt blijkbaar geen vragen, anders loopt hij zijn volgende Mercedes mis.


"Virussen" zijn bedacht om milieuvervuiling met kwalijke gevolgen af te dekken. Of dat nu DDT, Glyfosaat, nanofijnstof of elektromagnetische vervuiling is.


"Vaccins" zijn bedacht om exact dezelfde reden.


"Virussen" en "vaccinaties" worden door het apparaat ingezet om ons welbevinden te saboteren.


De vergiftigingsronde van de "Covid-injecties" is geraffineerd opgetuigd. Door eerst de elementaire levensbehoeften te vergiftigen - water, lucht, voedsel - is het "probleem" gecoördineerd in fasen opgebouwd. Het nieuwe is, dat het SARS-CoV-2 "virus" is bedacht om de wetgeving aan te passen en discriminatie tot nieuwe norm te verheffen. Niemand is ziek geworden van het bedenksel. Het is een propagandastunt geweest. Iedereen die er aan heeft meegewerkt is schuldig. In de VS zijn de hoofddaders al gedeeltelijk opgepakt en veroordeeld tot de strop. De echte fauci, Collins, Bancel, Bil Gates en soortgelijk vuilnis zullen we niet meer tegenkomen.


Iedereen die is geïnjecteerd tegen iets wat er nooit was, is drager van een inwendige tijdbom, waarvan de explosie alleen kan worden voorkomen door eerder overlijden als gevolg van een auto ongeluk of moord of door een "schoonmaaktherapie". Het slangengif is met een paar uur onschadelijk gemaakt, het synthetische materiaal kan weken of maanden kosten om het weg te krijgen. Hersenbeschadigingen kunnen waarschijnlijk niet meer worden gerepareerd. Het verwoesten van de hersen bloed barrière is de oorzaak van vele neurologische ziekten als Alzheimer, Parkinson, etc. "Polio" is nooit verdwenen en steekt regelmatig de kop op als bijwerking van de injecties en onder andere namen.


Het medische misdaad syndicaat heeft haar langste tijd gehad.

244 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page