top of page

Ethernet werd internet door er een prijskaartje aan te hangen. De schaarsteleugen in optima forma.


De rijkgestolen elite hanteert een gouden regel: “Als er geen meter op kan zijn we niet geïnteresseerd”. Met andere woorden, als er iets tot ieders vrije beschikking staat, moet dat worden onderdrukt. En als dat niet lukt, moet er worden gedaan alsof het er niet is. Daar fabriceer je dan een "Einstein" voor.

Een van de wat recentere leugens die aan de constructie is toegevoegd is “internet”. Toen het net was uitgevonden heette het nog “ethernet”. We laten u een Engelstalige video zien, die een aantal keren moet worden beluisterd om het goed te doorgronden. De Aether is alles om ons heen en in feite van iedereen en vrij toegankelijk.

Terwijl we moeten denken dat alles via kabels, servers en satellieten loopt, zijn het de electrisch geladen deeltjes die we Aether noemen, die de informatie transporteren. Dat gaat met een snelheid van 1,57 keer de snelheid van het licht. In de video wordt ook de fantast Einstein vakkundig met de grond gelijk gemaakt, omdat hij een wetenschappelijk tintje gaf aan iets wat niet bestaat: de Aether. Het 5e element.

Iedereen heeft een zogenaamd routerkastje in huis en kantoor. Dit kastje heeft een IP-adres en communiceert rechtstreeks met ongeacht welk IP-adres waar ook ter wereld. U betaalt dus voor iets wat van ons allemaal, dus van NIEMAND is. De duistere macht heeft bepaald dat het er niet is en beweert dat er kabels en satellieten voor zijn ontwikkeld om ons in de gelegenheid te stellen te communiceren, waar en met wie we maar willen. Maar het elitaire parasietenuitschot werkt altijd volgens een bepaalde procedure om de mensheid in een virtuele omgeving te houden.

Door alles "schaars" en "eindig" te maken, is de mens bereid om er een prijs voor te betalen. Olie en gas raken op, zelfs de lucht die we inademen wordt schaarser door een steeds lager wordend zuurstofgehalte. van essentiële zaken als CO2, stikstof en andere eerste levensbehoeften is dan weer teveel en moet worden belast. Ook die prijs willen we betalen. De hele wereld wordt volgelegd met zonnepanelen, straks zullen we belasting voor zonlicht moeten betalen, reken daar maar op.


Kabels liggen doorgaans onder de grond of op de zeebodem. Met honderdduizen satellieten in de ruimte vraagt niemand zich blijkbaar af waar al die kabels voor nodig zijn. Waarom iedereen moet worden aangesloten op een glasvezelnetwerk. Waarom om de 3oo meter 4G en 5G masten nodig zijn en waarom de straatverlichting met LED-lampen wordt volgepropt. Dus de wereld is vergeven van schadelijke straling, tegen het radioactieve aan, terwijl er kabels en satellieten zijn.

Als u wilt weten hoe het precies zit:

  • Satellieten bestaan niet.

  • LED-lampen zijn schadelijke stralingsboosters

  • 4G/5G masten worden gebruikt als ziekteverwekkers

  • Kabels zijn voor "data-mining" en controle.

De nieuwe typen hoogspanningsleidingen zijn elektriciteitsboosters, die energie uit de ether halen. Aardolie is niet schaars, want de aarde vult de tekorten op natuurlijke wijze weer aan. Alle elektriciteit kan uit de ether worden gewonnen. Alle communicate - radio, TV, internet, telefonie - kan via de ether lopen. Het nieuwe banksysteem QFS zal ook gebruik maken van de ether. We betalen via ons 100% veilige IP-adres in ons routerkastje. Het transporteren van (kracht)stroom over hoogspanningsleidingen en kabels is volstrekt overbodig. Ieder huis, automobiel, kantoor, fabriek of stadions, winkelcentra, straatverlichting kan en kunnen eigen energie winnen als een "stand-alone unit". Alle auto's kunnen 100% op elektriciteit, waarbij levitatie wordt opgewekt. Zoals de bijen dat doen. En vliegtuigen sinds de "uitvinding" van de straalmotoren. Daarover in een volgend artikel meer.

Alles is Onzin.


Alles wat wij de laatste 200 jaar hebben geconstrueerd ten koste van ons eigen leefmilieu, kunnen we weer slopen en ongedaan maken. Miljarden tonnen staal en andere metalen zullen vrijkomen en worden gerecycled. Duizenden miljarden overbodige en levensbedreigende tonnen kunststof worden gerecycled en vervangen door natuurlijke produkten, die zonder schade in het systeem kunnen worden teruggebracht als ze niet meer nodig zijn.


Iemand die ons van boven zou hebben kunnen gadeslaan, moet verbaasd zijn geweest met welk een voortvarendheid we ons eigen graf hebben gegraven. De vernielingen die zijn aangericht moeten ongekend zijn overgekomen bij deze Observator. De tomeloze ijver waarmee de aarde is leeggeroofd, vergiftigd en onherstelbaar beschadigd moet uniek zijn in dit Universum. De constante onderlinge strijd om het bestaan, de oorlogen, de genociden, de ziekten en de verwoestingen zijn van ongekende proporties. Hoe de polarisatie op allerlei gebied heeft gewerkt om de mensen onwetend te houden. De terminologie van "meer dan", "groter dan", "rijker dan"en "machtiger dan" is de motor geweest van het misplaatste bestaansrecht. Het heeft geleid tot alle mogelijke vormen van ellende.


Aan dat alles komt een eind. Slechts het besef van "Alles is Onzin" is voldoende. Het besef dat "Niets tussen mij en mijn Oorsprong kan zijn". Hoe meer zielen dit beseffen, hoe sneller het gaat. We weten exact het moment dat alles is hersteld en dat iedereen weer vrij is, door te vragen hoe laat het is:
324 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page