top of page

Het Hoogste Goed tot stand brengen.

Een Amerikaanse vriendin schreef een protocol om aan te geven dat soevereiniteit en autonomie alleen kan worden bereikt door ongewenste krachten buiten haar energie-zone te houden. Een soort Universeel paspoort. Let op: het notoire elitaire stopwoordje "respect" komt er niet in voor! 

VERKLARING

Ik stem niet in met energieën, krachten, woorden, betoveringen, frequenties of agenda's die niet het hoogste goed ten doel hebben.


Alles wat niet van liefde is, vernietig ik hierbij, neutraliseer, deactiveer en maak ik volledig machteloos over mij.


Ik doe een beroep op alle lichten, geluiden, kleuren, wezens en energieën die hier zijn om leven en vrede tot stand te brengen.


Mogen we ons verenigen voor de veiligheid en het welzijn van allen en voor het hoogste goed.


Zo zal het zijn. 

Plotseling is er weer de urgentie dat ik iets op moet schrijven wat ik zelf eigenlijk nooit kan hebben bedacht. Vroeger ging het door de versnipperaar, nu schrijf ik het op, zonder te weten waarom. Mooi is dat, iets doen waar de medemens niet mee kan worden beschadigd of op eigen verzoek gekwetst. Zo rollen de Wetten van het Universum.


Het hoogste goed voor allen is het optimum waarnaar wordt gestreefd. Het doel is het tot stand brengen van alles wat goed voor ons is, ons welzijn bevordert en ons bewustzijn vergroot.


Wie op aarde kan daar nu tegen zijn?


Het zal u niet verrassen dat de mensen zelf alles in het werk zullen stellen om de onmogelijkheid van dit streven te bewijzen en vervolgens de daad bij het woord te voegen. Uiteraard wordt dit geïnstigeerd (opgestookt) door de elitaire criminele boevenbende, die zichzelf onrechtmatig ten koste van de mensheid heeft verrijkt en alles doet om iedere mens onder controle en daardoor in volledige slavernij te houden. Het is deze boevenbende die het naargeestige stopwoordje "respect" heeft geïntroduceerd, met de bedoeling om de ene mens aan de andere te onderwerpen.


Door ons te houden aan het protocol volgens onze Amerikaanse vriendin en daar alle aandacht aan te geven, worden de tegenkrachten steeds onbeduidender en verdampen in het volledige niets.


Mensen denken dat ze een oordeel kunnen vellen over de signalen die ze ontvangen en door andere mensen worden uitgezonden. Dit is een denkfout. De mensen doen het zelf, door die signalen in hun energiezone toe te laten en om dan vervolgens te zeggen: "Ik wil het". Nieuwspropaganda, reclameboodschappen en marketingtechnieken zijn daar uitstekende hulpmiddelen voor. Die maken een begin met een "feitje", dat door de mensen wordt uitvergroot tot iets wat ze in hun zone toelaten.


Met bovenstaand protocol wordt het simpel. Stel je twee vragen voordat je een signaal in je toroïdasle zone toelaat:

  1. Heb ik er om gevraagd;

  2. Is het voor mijn hoogste goed.

Wat wordt het dan rustig in je hoofd. Bang voor eenzaamheid? Niet doen, want we zijn nooit alleen. Het pad wat je bewandelt is nog nooit begaan en loop je samen met je aangeboren intuïtie, dat is je Hoogste Goed.


392 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page