top of page

Het nakende pandemiewetje geldt alleen voor overheidspersoneel.

Lieve mensen, maak je toch niet druk.


Wetten en reglementen zijn illegaal als er aan uitsluitende voorwaarden niet is voldaan. Het makkelijkste zijn het soort reglementjes die worden uitgevaardigd ten behoeve van de volksgezondheid. Dan weten ze echt niet waar het om gaat. Er zijn talloze redenen op te sommen die genoemd wetje 100% illegaal maken, ja, zelfs het afkondigen ervan leidt tot een gang naar de rechter in verband met een ontslagprocedure van "koning en ministers" samen met de personeelsverenigen "Staten Generaal".


Het onder curatele staande incompetente management van failliete Staat der Nederlanden is voornemens voor hun personeel een nieuw bedrijfsreglement te introduceren. Sneu om te horen, dat het ambtenarendom na 5 injecties van mening is nog steeds niet veilig te zijn voor "virussen" die vanwege klimaatverandering op de bevolking worden losgelaten. Deze 2 miljoen werknemers moeten zichzelf maar redden. Onze suggestie is, om het management de laan uit te schoppen en de curator in Delaware USA te verzoeken de boel op te laten ruimen. De Nederlanders kunnen hun eigen zaakjes wel regelen. Er is al een gedetailleerd plan waar je de daders van de bejaardenmoord van 2020 op kunt sluiten.


Onze vrijheid staat helemaal niet op het spel, wij zijn al vrij, bovendien autonoom. De stumperds van staat zijn alleen nog niet door een massa Nederlanders op de hoogte gesteld.

Beter laat dan nooit.


Hier de uitleg van De Redelijke Krant van Nederland


 

Wetten en reglementen zijn illegaal als er aan uitsluitende voorwaarden niet is voldaan. Het makkelijkste zijn het soort reglementjes die worden uitgevaardigd ten behoeve van de volksgezondheid. Dan weten ze echt niet waar het om gaat. Dus beroepen ze zich op de "wetenschap" en worden "geleerden" opgetrommeld om het lulverhaal wat extra "cachet" te geven. Er zijn talloze redenen op te sommen die genoemd wetje 100% illegaal maken, ja, zelfs het afkondigen ervan leidt tot een gang naar de rechter in verband met een ontslagproceduren van "koning en ministers" samen met de personeelsverenigen "Staten Generaal". Onder anderen:


  • "virussen" zijn nog nooit onweerlegbaar wetenschappelijk aangetoond, geïsoleerd, bewezen, geforografeerd, gefilmd en gecategoriseerd;

  • het is nog nooit aangetoond dat iets wat niet bestaat besmettelijk is;

  • het is nooit bewezen dat iets wat niet bestaat of is bewezen kan leiden tot een specifieke ziekte;

  • het is onmogelijk dat iets wat er niet is en geen symptomen vertoont een ander ziek kan maken;

  • er is nog nooit aangetoond dat iets wat er niet is van dier op mens kan "overspringen";

  • nog nooit is er bewezen dat vaccinaties tegen iets wat er niet is de mens beschermt tegen dat wat er niet is;

  • de enige reden om mondkapjes aan te meten zou kunnen zijn dat het afdoende beschermt tegen iets wat niet bestaat;

Dergelijke wetjes zijn onwettig en de handhaving ervan strafbaar.
254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is noodzakelijk om onze vorderingen op de failliete staat voor te bereiden.

bottom of page