top of page

Het Varkenskipvirus levensgevaarlijk voor mensen

Voor iemand die geen bewijs kan leveren dat "virussen" bestaan, wegens gebrek aan nieuws als op commando "muteren" en bovendien "besmettelijk" zouden zijn, vind ik het een hele prestatie om met de volgende circusvoorstelling te komen. De staatsomroep doet zoals gewoonlijk alvast een voorzetje:


Deskundigen: gemengde boerderijen onwenselijk vanwege kans op gevaarlijk nieuw virus


Als het aan experts ligt worden kippen en varkens voortaan niet meer samen op één boerderij gehouden. Het gebeurt namelijk steeds vaker dat het vogelgriepvirus overslaat op zoogdieren. Als dat bij varkens gebeurt is er risico dat een nieuw gemuteerd virus ontstaat dat volgens deskundigen gevaarlijk kan zijn voor mensen.


U leest het goed.


"Deskundigen, experts, virus, mutatie, gevaarlijk, besmettelijk, zoogdieren, dus mensen."


De brallende ramp op poten dierenarts/kwakzalver/viroloog pastoor Paashuis heeft in het verleden al eens ruim 30 miljoen euro belastinggeld opgestookt met een onderzoek naar de besmettelijkheid van vogelstront. Zijn gebrekkige kennis op het gebied van gevorderde strontologie speelde hem parten, want hij kon zijn oorspronkelijke sprookje van "levensbedreigende poepbombardementen" door trekvogels weer eens niet hard maken. Het blijft een sukkel met een trouwe aanhang, binnenkort verwachten we hem weer op de staatsmedia om hel en verdoemenis te prediken. Alleen mondkapjes, vaccins en domheid kan ons redden.


De circusvoorstelling 'corona" is al een faliekante mislukking gebleken, maar het apparaat weet van geen ophouden. Wij mensen maken een essentieel onderdeel van dat apparaat uit. Waarom leg ik even uit.


De berichtgeving is "predictive programming". Men weet dat er aan deze flauwekul serieus aandacht wordt besteed door een groot deel van de bevolking, zeker het deel wat lijdt aan "long covid" en andere psychische aandoeningen.


Het bericht is niets anders dan een eerste aanzet van een plan. Door het aandacht te geven, wordt het geactiveerd. Verdere "berichtgeving" is gericht op het in goede banen leiden van de paniek, de angst en de acties van de failliete Staat der Nederlanden, waarvan het failliete RIVM een verpauperde dochteronderneming is.


Mensen zijn veel machtiger dan we zelf in de gaten hebben. Doordat we dit soort opzetjes gaan "manifesteren", maken we het zelf groot. In de eerste plaats erkennen we dat dit bericht is gehoord, ook al geloven we er niets van. De grote fout die we maken is om te reageren op dit bericht en voorbijgaan aan het ontbreken van bewijzen, wetenschap en onderzoeksmethoden. Als deskundigen en experts met dit soort beweringen komen, moeten ze bewijs van virussen en ziekten meebrengen, anders kunnen ze worden afgeserveerd en uit hun broodwinning gezet. Weer een paar ambtenaren opgeheven.


De organisatie "Herenboeren" komt in het nieuws vanwege dit bericht. De acuut aan de dunne lijdende woordvoerder van deze 17 collectieve boerderijen smeekt nu al om een "vaccin voor zijn pluimvee". Voor het geval we dachten dat dit een goed alternatief is om eigen voedsel te produceren en lid te worden van deze coöperatie: het is meer van hetzelfde en soms nog erger, dit soort virus fetisjisten van de koude grond. Ze doen gewoon mee in plaats van hun boerenverstand te gebruiken.


Het bericht is niets anders dan een nepverhaal, bedoeld om de mensen collectief het werk van het apparaat te laten doen. Door mee te vibreren ontstaat het probleem vanzelf wel.


Val toch dood met je "virus".


Ik heb een verrassende mededeling voor deze klemgestudeerde patjepeeërs. Val maar dood met je "virus". Jullie hoogdravende gelul over varkens en kippen is een oude truc, het speelt al decennia. Steeds weer proberen ze de mensen te activeren door die woorden te gebruiken in combinatie met gevaarlijke pathogenen. Varkensgriep, vogelgriep, mutanten en nu dus ook fusies van "virussen". Gevaarlijk voor mensen. je kunt het zo idioot niet bedenken of ze hebben het al bedacht, onderzocht, bewezen en bezig met een "vaccin". mRNA-injecties voor varkens en kippen natuurlijk, ook geschikt voor mensen zeker?


Het is net alsof het circusseizoen weer is geopend. Ik zou ze het liefst voor een paar leeuwen en tijgers zetten om te kijken hoe ze daar deskundig mee omgaan.

264 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page