top of page

"Ontsnappen aan de dood"

In 2015 verscheen een artikel in een "wetenschappelijk" magazine over de menseljke toekomstmogelijkheden en het binnentreden in het aardse paradijs, zoals de "wetenschap" dat ziet.....


Bericht uit Laag Zero/NUL

CODE ZWART


wccftech.com

Mensen zullen binnenkort in cyborgs veranderen

Door: Ahmed Bilal

3-4 minuten


Volgens een historicus en auteur, Yuval Noah Hariri, van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem in Israël, zullen mensen in de komende 200 jaar zo vergroeid zijn met de technologie en het gerelateerde fenomeen dat ze zich uiteindelijk zullen ontwikkelen tot God-achtige cyborgs.


Kunstmatige intelligentie zal het de komende 200 jaar overnemen

Yuval Harari riep na onderzoek naar de geschiedenis van de menselijke soort en na het schrijven van een boek over het menselijk verleden, uit dat we dichtbij de mogelijkheid zitten om technologie aan te passen die ons in staat zal stellen om aan de dood te ontsnappen.

"Ik denk dat het waarschijnlijk is dat homo sapiens zichzelf in de komende 200 jaar of zo zal upgraden tot een idee van een goddelijk wezen, hetzij door biologische manipulatie of genetische manipulatie door de creatie van cyborgs: deels organisch, deels niet-organisch," zei Harari tijdens zijn presentatie van het Hay Festival in het Verenigd Koninkrijk, zoals Sarah Knapton rapporteert voor de Telegraph . "Het zal de grootste evolutie in de biologie zijn sinds het verschijnen van het leven ... We zullen net zo anders zijn dan de mensen van vandaag als dat chimpansees nu van ons verschillen."

Veel andere onderzoekers denken er ook zo over en zelfs dat we al begonnen zijn aan onze lang verloren reis naar een cyborgtoekomst. Omdat we al veel technologieën functioneel hebben gemaakt, zoals vertrouwen op bionische oren en ogen, insulinepomptechnologie en prothesen die ons ondersteunen om te overleven. Het is niet echt een moeilijke taak voor ons om ons in het huidige scenario voor te stellen dat technologie niet verder zal gaan om onze kwetsbare menselijke lichamen te vergroten, terwijl we onderzoekers hebben die al werken om te leren hoe ze menselijke gedachten over het web kunnen sturen en om vloeibaar metaal te gebruiken om de afgehakte zenuwen te genezen.

Een andere neurowetenschapper Hannah Critchlow van de Universiteit van Cambridge legde uit hoe we onze hersenen op de computer kunnen uploaden als we er op de een of andere manier in slagen om een computer te maken met 100 biljoen circuitverbindingen.

"Mensen zouden waarschijnlijk in een machine kunnen leven. Mogelijk denk ik dat het zeker een mogelijkheid is", zei Critchlow tijdens haar presentatie op het festival.

Maar dit alles lijkt het klassenverschil nog duidelijker te maken, omdat het alleen beschikbaar zal zijn voor rijke mensen en daarom een biologische barrière tussen twee klassen zal creëren. Uiteindelijk zullen sommigen van ons het vermogen hebben om voor altijd in hun levensonderhoud te voorzien en anderen zullen als specifiek arme soort uitsterven. Het lijkt dus vrij duidelijk dat onze toekomst volledig afhankelijk is van de voortschrijdende technologie waarmee we ons bewegen. het is nog steeds aan ons om te beslissen of dit allemaal in ons voordeel gebeurt of niet.

Bron: Sciencealert


 

Allereerst komt bij mij de gedachte op, of je de implantaten van figuren als Yuval Harari niet op afstand uit kan zetten of kunt hacken om er zeker van te zijn dat ze niet voor nageslacht kunnen zorgen, hetzij biologisch, hetzij cyborg. Wetenschap is geen vooruitgang, maar anti-menselijk terrorisme en volledig ingericht om ons collectief naar de Zwarte hiernamaals te begeleiden. Het rijk met de dimensie van een steen, waar alleen een cyborg zich nog kan handhaven.

Kernbegrippen als het "ontsnappen aan de dood" is dé methode van een Apparaat. We maken eerst de organische mens dood, teneinde hem het eeuwige leven te schenken. Je moet er maar opkomen.

Het artikel rept verder over twee klassen, maar ze vergeten er één: die van de opperklasse, de zelfverklaarde "elite", die zich echt niet laat ombouwen naar een cyborg. Het doel is de biologische mens selectief te laten afsterven en de "beste" exemplaren om te bouwen om het vuile werk te doen.

Er wordt daarom "overbevolking" gecreëerd, zodat wij mensen ervan overtuigd raken dat wij met teveel zijn en de elitaire opperklasse voor de poten lopen en al hun voedsel opvreten. Velen van ons zijn die overtuiging al toegedaan.

De onvoorstelbaar idiote agenda van het opheffen van de man-vrouw combinatie is in het licht van de cyborg revolutie helemaal niet gek. Ik zie twee cyborgs nog niet direct ratelend een orgasme creëren met als resultaat een nieuw cyborgje. U voelt toch zeker ook wel aankomen dat de lol er straks compleet af is, met als voordeel dat we het niet eens doorhebben met zijn allen?


Dus als we dit soort fantasten in het vizier krijgen, dan zitten we te kijken naar beelden uit Laag ZERO/NUL, het Grote Niets. Als je ze hoort praten dan moeten we dat opvatten als noodsignalen uit het Stenen Tijdperk. De "wetenschap" is ervoor bedoeld om ons op een slinkse manier de laatste trap voor de poorten van de hel te geven. Ze hebben haast en dat is omdat we door beginnen te krijgen dat de val elk moment dicht kan klappen. Dan kunnen we niet meer terug. En daarom lieve mensen moeten we dit soort figuren zien als het Apparaat, dat het motto voert: "Als je het niet kunt krijgen, moet je het vernietigen".


Het eeuwige leven bereiken door het leven zelf te vernietigen. Idioten.


CODE ZWART.


 273 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page