top of page

Rechtszaak MAORI vs PLANDEMIC

Een internationaal team van advocaten en wetenschappers heeft zich aangesloten bij de inheemse Maori's van Nieuw-Zeeland. Ze zullen juridische procedures starten om degenen die verantwoordelijk zijn voor de covidpandemie voor het gerecht te brengen.

Het rechtssysteem van de onafhankelijke Maori's uit Nieuw-Zeeland is ideaal om deze rechtszaken te beginnen, omdat ze buiten de controle van het westerse financiële establishment vallen. Deze westerse elitisten hebben het grootste deel van het wereldwijde rechtssysteem gecorrumpeerd om ervoor te zorgen dat ze nooit aansprakelijk zouden worden gesteld voor hun misdaden tegen de mens[elijk]heid.

De komende rechtszaken zullen een juridisch precedent scheppen voor de rest van de wereld, omdat het bewijs dat aan het licht zal komen in elke andere rechtbank gebruikt kan worden. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich legt meer uit in dit interview:


STOP WORLD CONTROL


 

Let vooral niet op het taalgebruik van David Sörensen, die het consequent dommig heeft over de "Maori Indians". Zelfs de oorspronkelijke bewoners van Amerika (Turtle Island) wensen niet te worden uitgescholden voor "indianen" door de blanke bezetter. De interviewer moet zijn koloniale woordenboek nog op de brandstapel gooien, maar hij is niet de enige.

De Maori hebben een onafhankelijkheidsverklaring in 1835 opgesteld welke 5 jaar later door dezelfde Maori chiefs om zeep is geholpen - althans volgens de westerse lezing. De koloniale versie luidt dat de Maori zich hebben aangesloten bij het British Empire en daarmee de Windsors als hun soevereine vorst zouden hebben erkend. De meer dan een miljoen Maori's in Nieuw Zeeland en Australië weten hier waarschijnlijk niks van.

Ik hoor Fuellmich nu ook zeggen dat de "pandemie" louter is gebaseerd op de faliekant vervalste PCR-test omdat het SARS-CoV-2 "virus" er nooit was. ALLES is gebaseerd op iets wat er dus nooit was, inclusief de geforceerde injectieronde die naar verluidt 5 miljard mensen op Aarde heeft getroffen. Fuellmich hanteert nu ook de term "biowapen".

Het MAORI rechtssysteem wordt gebruikt als assymetrische bestrijding van het illegale westerse corrupte rechtssysteem gebaseerd op canonniek recht. Eén van de werktuigen van dit systeem is dat diefstal wordt bestraft met het verhalen van de schade op de dief in drievoud. Het stelen van een auto van € 30.000,- wordt bestraft met de teruglevering van drie van die auto's of het aftikken van een schadevergoeding van € 90.000,-

Dus als er onterecht belasting wordt geheven op bijvoorbeeld de energierekening van de marionettenregering kunnen we simpel uitrekenen wat we dan terug moeten krijgen. Zo is er wereldwijd nogal wat te verhalen op overheden met hun onwettige bedrijfsreglement die ze "wetten" noemen. Omdat alle staten toch al failliet zijn kunnen ze zich beter maar snel opheffen. De grootste psychopaten worden wegens hoogverraad opgeknoopt. De resterende leidende meelopers krijgen een vrije aftocht naar de paradijselijke Bermuda driehoek. Zij die werkten volgens opdracht van hun meerderen zijn net zo schuldig als hun opdrachtgevers. Ook zij worden gerecycleerd.

288 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page